Ďalšie aplikácie

其他行业
矿业
食品

Vzhľadom na toľko výhod, ktoré sa uvádzajú v nasledujúcom texte, môžu byť výrobky zo sklenených vlákien použité v mnohých rôznych odvetviach úpravy vody a odpadových vôd, projektu modrej oblohy a modrej vody, spracovania pesticídov a chemikálií, spracovania baníctva, farmácie, jadrovej energie, odsoľovania morskej vody, fermentácie potravín. , elektráreň, krmivo a hnojivo, bezpečné detské ihrisko a podobne.

Výrobky zo sklenených vlákien zahŕňajú nielen bežné rúry, nádrže a nádoby, práčky, tvarovky, ale aj výrobky na zákazku, ako sú rotačné bubny, anódové rúrky pre systém WESP, lapače vlhkosti, podpery a vešiaky na rúry, sedlá, silá atď.

Výrobky zo sklenených vlákien sa všeobecne vyrábajú rôznymi procesmi, ako je navíjanie vlákna, kladenie rúk, rozstrekovanie, vákuové vstrekovanie, pultrúzia, SMC atď.

Výrobky zo sklenených vlákien sú uvedené:

• Veľká sila vo vzťahu k hmotnosti; • Elektrická a tepelná izolácia

• Odolný proti korózii a chemikáliám • Odolný voči poveternostným vplyvom

• Odolné proti kolísaniu teploty • Odolné voči kyselinám, zásadám a zásadám

• Môže byť dodaný v rôznych kategóriách požiaru. • Nízky koeficient rozťažnosti

• Nemagnetické • Nízka údržba • Neobmedzené možnosti návrhu

• Extrémne odolný proti nárazu • Môže byť dodávaný v rôznych farbách

• Ľahké spracovanie vzhľadom na svoju nízku hmotnosť • odolné voči UV žiareniu

• Montáž a spracovanie pomocou štandardných nástrojov • Vynikajúci pomer ceny a kvality

• Vynikajúci výkon produktu • Vysoká hodnota izolácie • Antistatická

• Odolné proti kondenzácii • Odolné voči UV žiareniu a vyžaduje malú alebo žiadnu údržbu

Výrobky zo sklenených vlákien sú vo všeobecnosti hladké a majú veľmi hladké vnútorné steny, aby sa zabezpečil vynikajúci produkt a majú vynikajúcu odolnosť voči chemikáliám a vynikajúce mechanické vlastnosti.

Rôzne doplnky môžu byť navrhnuté tak, aby plnili rôzne funkcie, ako napríklad antistatické zariadenie, odstraňovanie častíc, systémy plnenia a vyprázdňovania, závitovkové dopravníky, vetranie atď.

Jrain je profesionálny výrobca laminátových výrobkov a naši zamestnanci všeobecne pôsobili v odbore FRP viac ako 20 rokov. Jrain má spoľahlivých partnerov pre oceľové práce, prepravné práce atď. Preto dodáva Jrain iba produkty tej najlepšej kvality s krátkou dodacou lehotou, s podporou všetkých členov nášho tímu.

Jrain realizuje systém ISO9001 a pripravuje ITP pre každú zmluvu na sledovanie a kontrolu výroby, aby sa zabezpečila kvalita.

Výrobky zo sklenených vlákien majú mnoho výhod, ako sú nasledujúce

Odolnosť proti korózii

Nízka hmotnosť